Ga met MyCoach Marathonman naar de marathon van New York !

Meer dan 40.000 lopers nemen elk jaar deel aan de beroemdste stratenloop ter wereld, en genieten van de aanmoedigingen van het miljoenenpubliek langs het  parcours. De unieke sfeer wordt tevergeefs door andere organisatoren nagestreefd.
Er is maar één New York City Marathon...! En éénmaal moet je als loper deze ervaring beleven. Deelnemen is even belangrijk als het resultaat. Iedere loper voelt zich op die dag "King of New York"...
Ook niet-lopers zijn bij onze gezellige groep welkom! Je gaat mee voor de sfeer en om kennis te maken met de Big Apple...

Een project in samenwerking met

logo-mycoach-w200

 

image002

logo globalrunners

logo atc

Een project powerd by

 

 

 

logoMIGMoters-175

Logo-Mig-Motors-VW-175

 

Logo-Filip-De-Smul-175

Desmet ENGINEERING-175 

logo-edv-175

suAzio-consulting-175x343

logo SQM-175

Lootens line-175

Halve marathon van Bois d’Arcy

Post 17 september 2013 By In deelnemers Blog

freddy halve marathon Bois -d Arcy

Het is moeilijk om een club-gevoel te hebben als je op 300 km afstand meetraint J Daarom zoeken we naar uitdagingen. Meestal zijn het wedstrijden om en rond Parijs. Dit weekend liepen we de halve marathon van Bois d’Arcy, een plaatsje dicht bij Versailles. Zo’n halve marathon is perfect. We lopen deze afstand zonder al te veel moeilijkheden en kunnen dus “trainen” in functie van ons schema : vlug, traag, wedstrijdritme, enz. Daarenboven zijn deze kleine wedstijden ook altijd leuk om nieuwe plekjes te ontdekken. Daarenboven is de loop van Bois d’Arcy gekend bij de goede lopers omdat het veertien dagen voor de zeer populaire Paris-Versailles plaatsvindt Helaas, waren wij te laat om ons voor deze laatste wedstrijd in te schrijven.

Voor zij die de streek rond Parijs kennen, het is niet plat. Daarenboven lopen we meer dan de helft van de tijd door de bossen van Bois d’Arcy. Gisteren heeft het de ganse dag geregend. De ondergrond was dan ook verzadigd en kregen we dus een zware wedstrijd voorgeschoteld. Gelukkig kwam de zon erdoor en was het aangenaam lopen.

Mijn loop partner ziet af. Ze heeft een teen die haar last bezorgd. Collega lopers spreken van een soort spiermoeheid ; anderen spreken van reuma. Mijn vriendin denkt dat hij gewoon gebroken is. Ik begrijp nog altijd niet hoe ze kan blijven lopen. Ik hoor haar doorlopend mopperen maar ze loopt dan toch maar de wedstrijd uit. Nu is die teen weer gezwollen. Hopelijk vindt ze deze week de tijd om een scan te laten nemen.

Oh ja, we liepen onze halve marathon in een mooie 1 uur en 53 minuten en enkele luttele seconden Club 365 was hiermee dus ook aanwezig in Bois d’Arcy.

3 comments

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

*
*
*
U bevindt zich hier: Home deelnemers Blog Halve marathon van Bois d’Arcy